Könyvjelző vagy szamárfül?

Remélem, hogy Te is könyvjelzőt használsz! :)

Kíméljük könyveinket, hiszen minden könyv érték! Jómagam is szeretem a könyveket, szeretek olvasni, s vigyázok is a könyveimre.

A Virágszirom számtalan szépséges saját készítésű, kézműves könyvjelzőt ajánl Neked is, hogy soha többé ne kelljen behajtogatnod a könyveid lapjait.

Különböző méretekben tudsz vásárolni Virágszirom könyvjelzőket, attól függően, hogy milyen méretű könyvet olvasol éppen.

Mindegyik darabot laminálom, így tartós lehet, évekre társaddá válhatnak a csendes estéken, amikor egy jó könyv mellett pihened ki a fárasztó napodat.


A könyvjelzőkhöz használt virágokat mind én nevelgettem, vagy gyűjtöttem össze, és sokat-sokat kapok a családomtól, barátaimtól; majd pedig mindet magam préseltem le egyesével. Az összes Virágszirom könyvjelzőt saját magam tervezem, nagy odafigyeléssel kiválasztva hozzájuk az éppen oda illő préselt virágot, növényt, zöldeket vagy éppen faleveleket. Minden darab egyedi, és valóban kézzel készült!

Mindig is szerettem nap végén számot adni, hogy mi történt aznap, és végignézni, hogy mi mindent tettem, készítettem.

Amióta a Virágszirom kézműves műhelye életre kelt, csodás érzés minden napom végén végignézni és látni, milyen alkotások születettek… akár a könyvjelzőkön is. :)


Nézd meg Te is a készleten lévő Virágszirom könyvjelzőket!

Választhatod őket ajándékba, de megveheted magadnak is, ha beleszerettél! :)

www.viragszirom.hu

www.viragszirom.hu/termekeink

#kereszténykézművesajándék #virágajándék #virágművészet #préseltvirág #kézművesajándék #pressedflowerpicture #ajándékvirág #pressedflowerart #préseltvirágfalikép #Balatonboglár #dísznövény #dísznövények #növényekgondozása #növényekápolása #hőhatásaanövényre #fényhatásaanövényre #dísznövényismeret #dísznövénygondozás

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Viragszirom Pinterest
  • Viragszirom Facebook