Miért jópofa dolog préselni? :)


Virág Viki és Szirom Szilvi ma arról mesélt, hogy miért is olyan jópofa dolog lepréselni a virágokat.


Mi itt a Virágsziromnál nem csak azért tesszük, mert amúgy egy jó móka, hanem azért is, mert felismertük, hogy így meglehet őrizni a szebbnél szebb virágokat, s nemcsak megőrizni lehet, hanem egy kis kreativitással gyönyörű dolgok készíthetőek belőlük!


Újragondoltuk a virág ajándékozást, és már több száz saját kezűleg préselt virágból készült kedves ajándékot tudunk Nektek ajánlani itt a Virágsziromnál! www.viragszirom.hu

Rendeld meg, s én már küldjük is Neked! :)


Ha egy kedves osztálytárs, szomszéd, vagy családtagra gondolsz, aki szeret olvasni, szépséges könyvjelzők között válogathatsz!

Talán közeleg egy barát születésnapja, Édesanyád névnapja, vagy egy kollégádat köszöntitek! Válassz kedvedre a képeslapjaink közül! Garantáltan mind eredeti virágból készült!


S, ha szívesen díszíted otthonodat virágokkal, akkor most már ezt falikép formájában is élvezheted úgy, hogy az már nem hervad el!


Mert itt a Virágsziromnál azért dolgozunk, hogy az igazi értékeket megőrizzük és továbbadjuk!#kereszténykézművesajándék #virágajándék #virágművészet #préseltvirág #kézművesajándék #pressedflowerpicture #ajándékvirág #pressedflowerart #préseltvirágfalikép #dísznövény #dísznövények #növényekgondozása #növényekápolása #fényhatásaanövényre #dísznövényismeret #dísznövénygondozás #cserepesnövényekgondozása #Ficus #Gumifa #Vízipálma #öntözés #locsolás #locsolóvíz #esővíz #kaktuszok #pálmák #páfrány #páfrányok #virágszirom #Virágszirom #értékesajándék #tartósajándék

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Viragszirom Pinterest
  • Viragszirom Facebook