January 3, 2019

December 20, 2018

December 14, 2018

Please reload

Recent Posts

Közös üzenet a világnak! - Megvan a nyertesünk! :)

March 19, 2018

 

 

Amikor valamikor a tavalyi év végén, vagy idén év elején beszélgettünk a "Keresztényékszerész" Katával, felmerült bennünk, hogy megpróbálhatnánk összerakni a tudásunkat, tapasztalatunkat. Tudunk-e vajon belőle valami újat, valami frisset, valami érdekeset és értékeset létrehozni?

Izgalmas volt a gondolkodás, a tervezgetés, jöttek a "hogyanok", és így szépen haladtunk előre egészen addig, amíg nem is olyan régen, március elején végül tényleg leültünk. Elővettük az ékszereket, előkerültek a virág- és levélszirmok, ollók, fogók, csipeszek, ragasztók... és munkához láttunk. :)

Magunk sem tudtuk az első medálnál milyen lesz a végeredmény, de hajtott minket a kíváncsiság, az alkotás öröme, a közös munka szépsége. :)

Hamar jöttek is az első tapasztalatok a kivitelezésben. Melyik virág szirma jó, melyik nem alkalmas az üveglencsés technikával, de azt is láttuk, hogy a forma, a szirmok, levelek mérete is meghatározza majd a végeredményt.


Nagyon szerettük, nagyon izgalmas volt így együtt kézműveskedni, együtt alkotni.

Aztán, amikor elkészültek az első darabok, akkor úgy döntöttünk, hogy kerüljenek eladósorba; had legyenek a Tiétek, had viseljétek a tavasz, a nyár vidámságát, színességét, üdeségét magatokon. Hiszen nem azért készítettük el ezt a kollekciót, hogy mi gyönyörködjünk benne - bár bevallom, mindketten viselünk ma már 1-1 darabot ebből a különleges és egyedi ékszerből.

 

Így nagyhamar elérhetővé tettük számotokra, sőt egy izgalmas közös utazást is megterveztünk és meg is hirdettünk, melyben igen sokan csatlakoztatok hozzánk! Ezt ezúton is, és még egyszer köszönjük szépen Nektek! :) 

Hogy mi is volt ez a közös kalandozás Veletek? Elindítottuk a nyereményjátékunkat, melyben arra kértünk Titeket, hogy mutassátok meg, melyik a legszebb számotokra az első darabok közül. Mert a nyertes azt a darabot fogja megkapni tőlünk. És tudjátok, olyan jó volt látni, hogy kinek melyik tetszik. :)

Aztán elérkeztünk az utazásunk végére, és következett a sorsolás, amit én már olyan nagyon vártam! :)

Ki lesz az? Ki nyerheti meg az általa választott medált? Ki lesz az, aki először akaszthatja nyakába ezt az egyedi és különleges ékszert!? :)

.

.

.

.

.

 

És ma reggel az Úr akaratából az első "Közös üzenet" valódi préselt virággal díszített medált, melyet a JK Keresztényékszer és a Virágszirom ajánlott fel....

 

.

.

.

.

.

Bodó Szakács Annamária

 

nyert meg!!! :)

Annamáriának szívből gratulálunk a nyereményéhez! :)

 

 

És tartogatok még egy jó hírt számotokra!! 

Senki se szomorodjon el, mert a medálok elérhetőek, és megvásárolhatóak. Tudjátok, említettük, hogy minden darab egyedi és egyszeri, így aki esetleg azt a medált gondolta magának, melyet most Annamária megnyert, akkor ha ezután is szeretné, és szívesen meg is vásárolná, akkor annyi csak az első teendő, hogy  felveszi a kapcsolatot velem a viragszirom.hu@gmail.com email címen, és akkor tudunk egyeztetni, és megnézzük, hogy mit tudunk tenni az ügy érdekében! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öröm volt ez a két hét Veletek! Köszönjük, hogy itt voltatok! :)

Isten áldjon Benneteket!

 

 

Szeretettel,

 

 JK Keresztényékszer      Virágszirom
Kata                                   Mariska                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Follow Us
Please reload

Archive
  • Viragszirom Pinterest
  • Viragszirom Facebook

Elérhetőségek:

Jagicza Mariska

+36-70/602-0614                                              viragszirom.hu@gmail.com 

8600 Siófok

  • Virágszirom - Facebook
  • Virágszirom - Instagram
  • Virágszirom - Pinterest

© 2017 Virágszirom -  Proudly created with Wix.com

 NAIH-133745; NAIH-133746

Újkeresztenyekszerlogofeketepng.png