January 3, 2019

December 20, 2018

December 14, 2018

Please reload

Recent Posts

Szüreti dömping a Virágsziromnál - 5. rész

June 29, 2018

 

Társaságban jobban telik az idő, könnyebb a munka is! :) :)

Ha pedig ilyen munkatársa van az embernek, akkor egy szava sem lehet, ha esetleg akár hétvégén is dolgoznia kell, igaz?! :)

 

Egy hűséges munkatárs :)

 

 

E nélkül a hathatós segítség nélkül sokkal tovább tartott volna a virágok gyűjtése, és préselésre való előkészítése. Tényleg! :D Köszi Gombóc, hogy velem voltál! 

Ma úgy gondoltam, hogy rendhagyó lesz a bejegyzés, és igazán van egy kis hely a kutyákról is írni. :) Gombóc még ilyen formán is inspirál engem. :) Mert hát igaz a blog témája Isten csodálatos virágai és azok felhasználásai, érdekességek, újdonságok, de Isten nem csak a virágokat teremtette, hanem ezeket a csodálatos lényeket, a kutyákat is.:)

 

Kutya, vagy eb. :D 

 

 

Az emberek legjobb barátja. Tudtad, hogy már év tízezredek óta!? :) 

 

Azt szerintem szinte mindenki tudja, hogy a mai házi kutyusok a farkas egy mára már kihalt alfajának háziasításával jött létre.

 

 

 


A kutyusok fajtájuktól függetlenül talán bátran kijelenthető, hogy barátságosak, hűségesek, tele vannak szeretettel, még ha mindegyik külön egyéniség is. Egy kutya társaságában vidámabbak, nyugodtabbak leszünk. Kiváló társak, házőrzők, nagyon jól taníthatóak, idomíthatóak. 

 

A kutyák mindig elfogadják a gazdit, és mindvégig kitartanak, soha nem hagyják el. Nagyon erős bizalom alakul ki bennük gazdájuk felé, s ideális esetben a gazdi ezt gondoskodással, simogatással jutalmazza.

 

 

 

Sokat hallani, olvasni arról, hogy a kutyáktól kapott szeretet, figyelem, elfogadás terápiás hatással lehet az emberre. Akár betegek mellé is, akár idős, egyedül élő emberek mellé vagy gyerekek mellé, egy kutyus tényleg jó döntés, mert vidámságot adnak, vigasztalnak, jelenlétük megnyugtató.

 

 

S bár a kutyát tartani nagyon jó dolog az emberek számára, nem feledkezhetünk meg arról, hogy ők a mi felelősségünk, és ehhez mérten kell hozzájuk viszonyulnunk. Fegyelmeznünk kell, szabályokat kell nekik megtanítanunk, ami idő, energia, és nem mindig a kutyatartás legjobb része, de ha ezeket elhagyjuk, akkor mondjuk ilyen látványra érhetünk haza :) : 

 

 

 

 

De egy szónak is száz a vége; gazdinak lenni jó! :)

 

 

Szeretettel,

 

Virágszirom
Mariska

Share on Facebook
Please reload

Follow Us
Please reload

Archive
  • Viragszirom Pinterest
  • Viragszirom Facebook

Elérhetőségek:

Jagicza Mariska

+36-70/602-0614                                              viragszirom.hu@gmail.com 

8600 Siófok

  • Virágszirom - Facebook
  • Virágszirom - Instagram
  • Virágszirom - Pinterest

© 2017 Virágszirom -  Proudly created with Wix.com

 NAIH-133745; NAIH-133746

Újkeresztenyekszerlogofeketepng.png