January 3, 2019

December 20, 2018

December 14, 2018

Please reload

Recent Posts

Bízzál benne!

January 3, 2019

Elindult egy újabb esztendő. Az év végi csendességben, lelassulásban számot adhattunk a mögöttünk hagyandó évről. Végig gondolhattuk mi minden történt velünk, mi mindent éltünk át, tapasztaltunk meg. Mennyi öröm ért bennünket, mennyi szomorú pillanat jutott az esztendőre. Nyereségek, veszteségek, tapasztalatok. 

 

 

Olyan jó, ha megállunk, s akár a fényképalbumot lapozgatva, beszélgetve végigtekintjük az évet. Mi megtettük, s csodálatos templomi istentiszteleti alkalmak is segítették a számadást, az összegzést, hogy az elmúlt időre alapozva, de a jövő évre tekintsünk.

Hálás vagyok, mert bátorító, erőt adó igei üzenetekkel segíti az új esztendőben való elindulást az Úr! - > Hagyd az Úrra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik. Zsolt 37,5

Miközben a Virágszirom jövőjéről gondolkoztam, az Úr az új esztendő első napján ezzel az igével indított el, tudtam, hogy tennem kell a dolgomat, s közben rá figyelve bízni benne! Erőt és reménységet adott.

Az újévi Istentiszteletről kifelé jövet a templom ajtóban pedig ez az ige várt: Ismeri az Úr a feddhetetlenek életét, és örökségük megmarad örökké. Zsolt 37,18

Köszönöm Uram, hogy a bennem levő kétségek, kételyek eloszlatásában is velem vagy, hogy utat mutatsz, bátorítasz!

Mit is kívánhatnék így én is, minthogy legyen ez az új esztendő is Istenre figyelő, imádságában buzgó, szorgalmas, alázatos év! Az Úr áldja meg az előttünk álló utat!

 

Most pedig munkához látok, mert annyi tervem van 2019-re is! :) 

 

Isten áldását kérve, szeretettel,

Mariska

🌺 www.viragszirom.hu 🌺

Share on Facebook
Please reload

Follow Us
Please reload

Archive
  • Viragszirom Pinterest
  • Viragszirom Facebook

Elérhetőségek:

Jagicza Mariska

+36-70/602-0614                                              viragszirom.hu@gmail.com 

8600 Siófok

  • Virágszirom - Facebook
  • Virágszirom - Instagram
  • Virágszirom - Pinterest

© 2017 Virágszirom -  Proudly created with Wix.com

 NAIH-133745; NAIH-133746

Újkeresztenyekszerlogofeketepng.png